Община Момчилград с награда за развитие на туризма

Община Момчилград получи грамота за доброто си представяне на VI-ия Черноморски туристически форум, провел се от 2 до 4 октомври във Варна. Наградата бе връчена от Председателя на Варненската туристическа камара/ВТК/ проф. д-р Марин Нешков за активен принос за развитието на туризма. С престижно звание в сферата на туризма бе отличена и туроператорската фирма „Габи Тур”.

На форума в морската столица община Момчилград презентира „Магията на мегалитите в пъстрия свят на Родопа планина”. Бяха представени още разработки по проекта „Източният свят на Родопа планина”, чийто бенефициенти са още общините Кърджали, Кирково и Крумовград. От туристическия бранш личаха имената на водещи компании от цялата страна, както и хотелиери и ресторантьори от община Момчилград. Те имаха за цел да популяризират предлаганите от тях туристически продукти и промоционални пакети.

От общинска администрация участваха със собствен щанд, като представиха рекламни брошури и материали с разработени туристически пакети и маршрути. 

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини