Нова екипировка за „юнаците” от Ардино

Гюнер ШЮКРИ

Футболен клуб „Юнак” от Ардино представи новата екипировка на клуба. Тя е на известната фирма за спортни артикули „MAX”. Екипировката включва официален екип за всеки състезател в червено и бяло, комплект анцузи, грейки и спортни сакове. Титулярният екип, който са избрали ардинци е червена фланелка с бяла лента, която минава през гърдите, бели гащета и червени чорапи.

Спортните принадлежности са осигурени от над 20 местни бизнесмени, фирми и институции. Сред дарителите има  и „благодатели” както от страната, така и от чужбина – хотел-ресторант спа „Цариград” от Първомай, „Hapy Days Grill” от Лондон, „Аскорт кумаш” от Истанбул.

Инициативата за екипировката на младите футболисти и събирането на финансови средства от спонсори е изцяло дело на Метин Мустафов (Матьо), зам.-председател на ФК "Юнак".

С пожелания за много успехи, футболисти и ръководството на клуба си направиха официална фотография, която най-вероятно ще грейне на новия календар за 2014 година, който „Юнак” планира да издаде през декември.

Президентът на „Юнак” Джейлян Муталибов сподели, че по решение на ръководството на клуба от началото на сезона юношеският отбор играе в зона „Пловдив”.  „Благодарение на спонсорите „юнаците” ще пътуват за срещите на чужд терен с новата красива екипировка. В знак на благодарност към дарителите ръководството на ФК „Юнак” постави на видно място в градския стадион рекламни пана с имената на всички бизнесмени и фирми, спонсорилари тима”, заяви Муталибов. От името на ръководството на клуба той изказва искрените си благодарности към тях за  благотворителната им инициатива, както и към ръководството на община Ардино в лицето на кмета Ресми Мурад и председателя на общинския съвет Сезгин Байрям.

 Бизнесмени, фирми и институции спонсори на новата екипировка на ФК „Юнак”:

  1. Общинска администрация  и Общински съвет – Ардино
  2. „Рани мрамор”
  3. „Свети Илия”
  4. „Артекс” АД
  5. „АШК-МЛ” ООД
  6. „Р-Ринвест” ООД
  7. Търковски комплекс „Орфей”
  8. „Ардатекст” LTD
  9. „Чичек”
  10. „АПАЗ 68”
  11. „Панорама 2000”
  12. „Жълтуша”
  13. „Емси”
  14. „Байер-БГ”
  15. Рекламно ателие „Дием”
  16. „Hapy Days Grill” Лондон
  17. „Латинка Лес” ЕООД
  18. Хотел-механа „Брезата”
  19. „Берк 05”
  20. хотел-ресторант спа „Цариград” Първомай
  21. „Наркооп” Ардино
  22. Супермаркет „Солак”
  23. Мебели „КОCAMANLAR” Кърджали
  24. „Йълдъръм” ЕООД Млечино
  25. „Аскорт кумаш” Истанбул
  26. Ловно-рибарско сдружение „Белите брези” Ардино
  27. Превозвачите на ФК „Юнак”: „Арда – Г.Хайрула”, „Ела – Б.Будев”, „Карталтур”, „Моллов 93”, „Яйля”, „Ромел” и „Олмена 06”
Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини