Момчилград се стяга за есенен панаир

Традиционният есенен панаир в Момчилград тази година ще се проведе на 11 и 12 октомври. Сергиите на базара ще бъдат разположени по главната улица „Гюмюрджинска”. Участие ще вземат търговци от цялата област, предлагащи богат асортимент от стоки и изделия. Заявления за участие на търговците се приемат в сградата на община Момчилград, стая 16, етаж 3 и на телефон 03631/ 7845, съобщиха от общинска администрация. По време на панаирните дни ще се въведе забрана за движение на моторни превозни средства по главната улица „Гюмюрджинска”. 

На площада в центъра на града ще бъдат опънати най-различни атракционни съоръжения. На първия ден от панаира концерт в лятната сцена ще изнесат самодейците от читалище „Родопска искра”. Те ще представят „Музиката – езикът на разбирателството”.

В панаира са включени още спортни състезания по футбол, бадминтон и свободна борба. Ръководството на общината е с надежди битките на тепиха в градския парк да възродят свободната борба в Момчилград. За двубоите са поканени професионални съдии от Българската федерация по борба. Победителите от състезанията ще бъдат наградени от градоначалника Акиф Акиф.Повече информация относно записването и участието в спортните състезания можете да получите на официалния сайт на община Момчилград.   

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини