Елиф и Джанан спечелиха турнира по плажен волебол в Ардино

В рамките на есенните културни празници в Ардино двойката Елиф Йълдъз и Джанан Мехмед от СОУ „В.Левски” спечели турнира по плажен волейбол до 18 години, който се проведе на новоизграденото игрище на градския стадион.

Във финалната среща те победиха категорично с 2:0 другата двойка от СОУ „В.Левски” Сейнур Алиева и Айсен Енвер с много добра игра. С това те затвърдиха отличното си представяне по време на турнира.

В мача за третото място двойката Сийка Панайотова и Чийдем Юмер се наложи с 2:0 над Гюлай Юсеинова и Елиф Фаик.
Призьорите бяха наградени от председателя на общинския съвет Сезгин Байрям с парични награди, осигурени лично от президента на СКВ „Алада” Месут Хайрулов.

Шефът на местния парламент Сезгин Байрям изказа своето удовлетворение от откриването на новата спортна придобивка в града. Той благодари на ръководството на община Ардино в лицето на кмета Ресми Мурад, президентите на ФК „Юнак” и СКВ „Алада” Джейлян Муталибов и Месут Хайрулов и фирма „Туфистрой”), които имат основен принос за реализирането на волейболното игрище. Пожела много състезания и спортни успехи на любителите на волейбола в Ардино.
Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини