Парис Хилтън влиза във VIP Brother 2013

Продуцентите на риалити формата VIP Brother силно разочароваха феновете си, обявявайки, че тазгодишната световноизвестна личност, която ще влезе в Къщата, всъщност е Парис Хилтън.

Тя безспорно е популярна за пироката аудитория, но името й не се свързава с кариера, постижения и положителни изяви, а предимно със скандално поведение и наследено богатство.

Зрителите се надявали да се докоснат косвено до живота на истински успяла персона, а не просто на милиардерска наследница. И все пак ето в какво тя е инвестирала парите, които е полузила наготово - 17-те продуктови линии с марката на Парис - обувки, чанти, часовници, дрехи и др, се предлагат в магазините й в над 40 държави по целия свят. Притежава над 15 аромата с общи продажби за над 1,5 млрд. долара, а през 2011 г. получава наградата "Предприемач за милиард долара" като признание за успешния й бизнес и глобалната й марка.

Тя е известна и с неуспешния си опит да се изявява като DJ, както и с пиянските си изцепки по партита, на които най-вероятно разчитат и продуцентите./ Lifestyle.bg

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини