Уволниха млада жена от работа и тя предаде Богу дух

По изключително нелеп начин почина младата Доротея. 30-годишната жена била уволнена от социалното министерство. При новината, че остава без работа по този грозен начин, Доротея Македонска се притеснила и вдигнала кръвно. Мисълта какво ще прави без работа, предизвикала истински ужас в младата жена и от стреса, само час по-късно, тя получила инсулт и починала, разкри трагичната вест БЛИЦ.

Съобщение за нелепата кончина на младата Доротея е била разпространена в социалната мрежа Facebook, от приятелката й Елена Маразова. Елена пише, че приятелката й е била уволнена от едно министерство, като от новината получила инсулт и починала.Маразова пита, защо българите сме докарани до там, че оставането ни без работа да е равносилно на смърт? И продължава, че е намразила всички политици, които са „убили” нейната близка приятелка. Но най-циничното е, че причинител на тази огромна за Елена загуба, е именно социалното министерство.

Ние също подкрепяме думите и въпросите на Елена Маразова. Но дали има кой да се вслуша в тях или да се постарае да отговори. В България да се работи се превръща в истинска битка – битка за оцеляване и загубата на работно място не отваря нови перспективи за развитие, а отнема човешки животи!

Източник: http://scandalplus.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини