Жена убива автобусни шофьори

Мексиканската полиция разлепи по всички метростанции и автогари снимката на млада жена, за която се предполага, че е убила двама автобусни шофьори миналата седмица, съобщи ВВС. Трагедията станала в Суидад Хуарез.

Двамата шофьори били убити миналата седмица. Една от версиите, по които работи полицията, е, че те са атакувани, защото преди това са извършили сексуално посегателство над жената. Самата убийца изпрати десетки имейли до вестници и телевизии, където се представя като „Диана, богинята на лова". В тях тя обяснява, че с тези убийства иска да отмъсти за всички жени, станали жертви на похотливи шофьори по време на пътуване през нощта.

Местният вестник „Диарио де Хуарез" съобщава, че шофьорите не са ограбени след убийството им. Не било използвано и оръжието, което типично ползват членовете на бандите.

Първото убийство станало посред бял ден. Жена с руса перука приближила шофьора и го застреляла с пистолет в главата, докато стоял на волана. След това спокойно излязла от буса.

Според посланието на убийцата, много жени пътуват всяка нощ от Суидад Хуарез в автобуси, за да отидат на работа във фабриките, които са до границата със Съединените щати. Тогава именно стават жертви на сексуално насилие.

Източник: http://snews.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини