Пенка от "Мис България": Аз съм ромка, и то с бандерол!

Убийственото самочувствие на ромката Пенка смазва дори доказани кралици на красотата. Момичето от Ботевград издаде задочно как се сдобила със знак за качество и щедър спонсор.

Потресаващата ромка, която видя само една конкурентка по пътя си към короната на Мис България, вече е всенародна любимка. Всички ужким са отвартени и потресени, но се нареждат пред екрана да се насладят на поредната порция убийствени лафове.

Бившата хигиенистка с почти 60-годишен спонсор може да смачка със самомнение дори короновани моделки, пък какво остава за скромни момиченца от провинцията, пише kliuki.ws. Разбира се, човек е голям колкото са големи мечтите му. Много важно, че е чистила тоалетни, сега има гащи и всички ги видяха.

Мацката хвърли мини бомба в ефира с потресающо изказване: "Аз съм ромка, и то с бандерол!". Как се е сдобила с този знак за качество разбрахме твърде лесно. Мургавата амбиция се е снимала като вървежните мадами във Фейсбук с впит сутиен с подплънки, широк разкрач, на дивана пред огледалото. После хуква по кръчмите със скандалния си грим и дълбоко деколте, за да затвърди ефекта. Светът (или махалата) са вече в краката й.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини