Роднини се бият за имот, съпругът бяга, оставя да млатят жена му

Двама роднини се биха за имот в Диамандово, като на страната на единия се намеси и съпругата му. Семейството се отърва с охлузни рани и синини, а побойникът отнесе глоба от един бон и им заплати 800 лева обещетение за неимуществени щети.

Мелето се разиграва на 10 август 2012 г. в село Диамандово, квартал на Бял Извор. Семейството срещнало случайно побойника пред дома на родителите на съпругата. Потърпевшите били с кола и смятали да карат бащата на жената на лекар. Възникнало спречкване между двамата мъже. Побойникът М.А.П. ударил с глава потърпевшия Б.С.З. в лицето.В защита на съпруга си се намесила К.З. Спорът прерастнал в меле. Съпругът побягнал и оставил жена си в ръцете на побойника. Тя се отървала с насинено око и охлузен нос. Мъжът бил с натъртено слепоочие и охлузени ребра. Побойникът се приблрал у дома, където полицията го арестувала. Пострадалите били откарани в Центъра за спешна медицинска помощ.

Битият съпруг поиска от окръжния съд в Кърджали 4000 бона обещетение за неимуществени вреди, но магистратите го отрязаха. Те му присъдиха 800 лева.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини