Избраха претендентките за "Мис България 2013"

След изключително оспорвани кастинги в цялата страна, вече са ясни 18-те претендентки за най-мечтаната корона - тази на Мис България. Имената на избраничките се пазят в строга тайна до старта на риалитито, което ще избере Мис България 2013.

Изданието на формата тази година обещава много екшън, изненадващи изпитания и истинска битка за короната. Хитът на лятото стартира на 15 юли с впечатляващ лайф.

Първото по рода си риалити, което ще затвори 18 жени на едно място за месец, със сигурност ще кипи от взривоопасни ситуации между момичетата и комични, а защо не и абсурдни моменти, по пътя към короната. Кандидат-миските ще преминат през множество изненадващи изпитания, някои от които типично моделски, но и такива, които ще предизвикат волята и издържливостта им.

Риалитито Мис България 2013 ще изненада момичетата и с екип от ментори, които ще ги подготвят за техните изпитанията, които им предстоят, и ще коментират представянето им през зрителите.

В специалния екип от наставници ще влязат Жени Калканджиева, Евгени Минчев и Mис България 2011 Ваня Пенева. По време на цялото риалити зрителите ще гласуват с sms коя кандидатка намират за недостойна и трябва да отпадне, а в заключителната гала-вечер ще определят и коя е най-красивата българка.

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини