Кърджалийката Елван Хамди ще вдига нивото на конкурса „Мис България“ утре

Кърджалийката Елван Хамди ще вдига нивото на конкурса „Мис България“,който ще се проведе утре.Нашето момиче е студентка последна година в медицинския колеж в Хасково.В Хасково тя премина през кастинг за участие.

Очаква се конкурса да премине оспорвано и без манипулации.

Отказах да приема какъвто и да било бакшиш или корупция за конкурса "Мис България", защото искам всяко момиче да има възможността да спечели по естествен начин. Това сподели в интервю пред Евгения Трифонова от Sofia24.bg продуцентът и предприемач Гаел Бонел Санчес, който е новият организатор на звездното събитие.

"Момичетата имат мечти и никой няма право да им ги отнема. Когато поех “Мис България", идеята беше да създам връзка между България и Холивуд. Видях, че има много потенциал в красивите момичета тук. Конкурсът е прекрасен, но през годините, малко по малко популярността му е спаднала и смятам, че трябва да му върнем светлината, която заслужава", споделя Санчес.

В родната страна на Гаел - Франция, обществото цяла година чака с нетърпение състезанието по красота: "Конкурсът "Мис Франция" е едно от най-гледаните събития през годината. Събира публика от 30-40 милиона души".

Организаторът, който е работил зад кулисите и на френския конкурс за красота, отбелязва, че у нас популярността и достоверността на “Мис България" в очите на публиката са паднали значително.

“Заради корупцията, зрителите, а и момичетата са изгубили интерес към конкурса. Така че целият екип работим здраво, за да върнем доверието в "Мис България", споделя той. Санчес е присъствал на целия процес по избиране на кандидатите, за да се увери максимално, че всичко ще е честно.

Според него проблемът с "нагласените" участнички в конкурси за красота не е само у нас: "Това се случва и в други държави, намесва се политика… Не трябва да е така."

Кърджали бг вести

Източник: Kardjali.bgvesti.NET

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Трябва да сте регистриран потребител за да можете да коментирате. Правилата - тук.
Последни новини