Цвета Караянчева:Багдасаров подведе кърджалийци

Цвета Караянчева

На страницата си във Фейсбук народният представител от ГЕРБ Цвета Караянчева изрази мнението по ставащото в страната и областта.Публикуваме написаното от нея дословно:

Реакцията на колегите Багдасаров и Михалевски закъсня. Поведението им в пленарната зала не кореспондира с последвалите им изявления. Ще им се наложи да обясняват вота си пред избирателите в Кърджали, които г-н Багдасаров подведе. С гласа си за Делян Пеевски той, за разлика от своя съпартиец Георги Кадиев, прекрачи границата на компромиса, като се оправда с партийна дисциплина. Този акт на практика опровергава изявленията на БСП, че ДПС е основният противник на левицата в Кърджалийско. За пореден път сме свидетели на политическото раздвоение на столетницата. И това поведение е укоримо и в местните редици на БСП.
Единствените думи на Багдасаров, които заслужават адмирации са, че ДПС са всеядни и лакоми за власт. Въпросът е дали това няма да е поредният горчив хап, който левицата е готова да преглътне, за да се задържи на власт. Гражданите недоумяват как излизането на страната от финансова и икономическа криза може да бъде обвързано със скандалното назначение на Пеевски за шеф на ДАНС и задаващия се след него конституционен казус около евентуалното му връщане в парламента.
Ако г-н Багдасаров е искрен в думите си по отношение на ДПС, у мен буди съжаление тоталното неразбиране, с което собствената му партия се отнася към тезите му и тотално не се съобразява с тях.

Цвета Караянчева

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини