Учениците от “Майстора” отпразнуваха края на учебната година

Краят на учебната година винаги е свързан с радост, защото идва очакваната ваканция. Но последните дни в училище са повод и за равносметка на направеното през годината.

       Учениците от СОУ „Вл. Димитров – Майстора” се поздравиха за своите успехи през 2012/2013 година на специално тържество в актовата зала на училището. Поздрав за всички тях бе подготвената пиеска „Легендата за Вилхелм Тел” – една драматизация на Валентин Георгиев по разказа на Алехандро Касона от поредицата „Приказки за голямо междучасие”. Участници бяха учениците от VІ-а клас, а ръководител на младите артисти бе г-жа Димитрийка Ганчева. Представлението създаде приятна атмосфера и породи много положителни емоции.

       На тържеството бе представена и презентация на младите еколози от училището, работещи по проект „Аз обичам природата – тя е моят дом”. Под ръководството на своите преподаватели Марияна Пеева и Сийка Бъчварова те не само се запознаха с природните богатства на кърджалийския регион, но и помогнаха със свои екоакции за почистване и опазване на прекрасни кътчета от нашия край. Те оформиха и специален кът на природолюбителите в училище.

       На тържеството присъстваха ученици, учители и родители. За тях това беше прекрасен финал на една успешна година.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини