Тъмносините: От днес се делим на граждани и мафия!

ДСБ зове симпатизантите си да излязат на протеста

Демократи за силна България (ДСБ) определиха избора на Делян Пеевски за председател на ДАНС като "арогантен знак за овладяването на Българя от мафията".

"Днес управляващите успешно завършиха дългогодишните опити на сенчестата власт да подчини държавните институции. Целта на всяка демократична държава е да пази своите граждани и техните права и свободи от домогванията на нелегитимни интереси. Точно на тях ни предадоха днес управляващите", твърдят от "Кърниградска".

Тъмносините пишат още, че "криминалните интереси днес официално овладяха държавните институции".

"Днес е време да разберем, че не се делим на либерали и консерватори, на леви и десни, на управляващи и опозиция. Делим се само на граждани и мафия", допълват от ДСБ.

Партията на Иван Костов призовава още симпатизантите си да се включат в подготвения от 18.30 часа протест пред сградата на МС в София.

"Нека всички заедно се противопоставим на домогванията на мафията да превземе държавата ни. Надяваме се, че всички политически и неполитически организации, които претендират да представляват гражданите, осъзнават отговорността си пред това решение на НС, защото този парламент не може да представлява гражданите", категорични са от ДСБ.

Източник: dnes.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини