Сидеров проплака, че ще умре загадъчно като Мишо Бирата

„Къде са сега критиците на Борисов, които лаеха много и викаха, че ще го арестуват и ще го вкарат в затвора? Къде са тези герои, сега не ги виждам, снишиха се и изчезнаха. В момента аз съм този, който е застрашен, защото с действията си аз и моите колеги прекратихме пътя на ГЕРБ към властта и замазването на техните следи“. Това каза председателят на „Атака“ Волен Сидеров в кулоарите на парламента след избирането на кабинета на Пламен Орешарски.

Така Сидеров се оплака, че бил останал самотен в битката против Борисов и Цветанов. „Това може да предизвика злоба от тях с непредвидими реакции, действия, агресия и всички възможни включително и мокри поръчки. Имайте предвид как почина Мишо Бирата и си правете изводите“, обясни Белия вожд.

„Има хора, които работят и в службите, и извън службите за Цветанов. Той сега ще мобилизира всичко възможно, на което може да разчита, ще се плащат и пари в брой, така че моята битка е отново най-трудната“, завърши тирадата си Сидеров, който от днес ходи с охрана от около 20 човека, сред които и депутати, които се движат в плътен кордон около него.

Източник: http://pik.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини