БСП-Кърджали не приема упреците на Румен Петков към партията

БСП спечели депутатско място от Кърджали. Водачът на листата Милко Багдасаров смята, че това е пробив и голяма надежда за младите хора в града.

В случая изигра голяма роля това, че в листата сме местни хора. Няма как да приема упреците на Румен Петков, тъй като БСП постигна голяма победа. Имаме пробив и в Разград, голяма победа имаме и във Велико Търново. БСП премахна ГЕРБ от власт и успяхме да преодолеем насаждания страх и омраза в обществото, заяви той в интервю за БНР.

Избирателите бяха объркани от предварителната подготовка, насочена срещу БСП. Българският избирател ще успее да стигне до верните изводи. Едва ли коментарът за СРС-тата трябва да бъде в посока колко са ни помогнали. Това е обидно за българските граждани.

Възможното правителство е това, което ние предлагаме – програмно правителство, което за една година да успее да извади страната от кризата, в която ни вкараха ГЕРБ.

Нашата кауза в Кърджали винаги е била да отстояваме интересите на българските граждани извън ДПС, имайки предвид, че те държат монопола. Но в момента каузата е България. Не виждам място за коалиции. Каузата е правителство, подкрепено от всички, настоя Багдасаров.

Източник: http://www.pik.bg/

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини