Караянчева:Компроматите ще имат ефекта на бумеранг

Караянчева в изборната секция

Надявам се скандалът с бюлетините в Костинброд да не се отрази на изборния ден. Социалистите направиха всичко възможно да отвратят гласоподавателите от изборния процес, но според мен това няма да се случи. Това заяви веднага след като гласува областният лидер на ГЕРБ и водач на листата на партията в Кърджалийският многомандатен избирателен район Цвета Караянчева. Кърджалийци със своя вот ще покажат кой от трите коментирани варианта за разпределение на мандатите ще се сбъдне. Сега се обсъждат вариантите 3:1:1; 4:1 или 3:2. Ние се надяваме да вкараме двама народни представители. Смятаме, че ще получим 20000 бюлетини.

Караянчева смята, че посегателствата върху щабовете в дните преди вота в Кърджали няма да ескалират в изборния ден. Това са хулигански прояви на подпийнали хора, без политически привкус, подчерта лидерката на ГЕРБ.

 Според Караянчева най-добрия вариант за страната е веднага след изборите да се състави правителство, а не да се впускаме в спирала от вотове. Възможно е компроматната война да има обратен ефект и да накара хората да подкрепят тази политическа сила, срещу която сега са застанали всички, каза още Караянчева.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини