Малчугани от Черноочене се състезаваха в „Бързи, смели, сръчни”

Малчуганите от ЦДГ „Знаме на мира“ в с. Черноочене и ЦДГ „Зора“ в с. Минзухар превърнаха в истински празник участието си в състезанието „Бързи, смели, сръчни“, посветено на здравословния начин на живот, спорта и доброто настроение. Децата се включиха ентусиазирано в музикалните и спортни игри и накараха присъстващите да се прехласнат по уменията им. Прекрасната организация и артистичните водещи допринесоха за чудесния празник и заредиха участниците с много енергия и позитивни чувства.
Площадката пред чернооченската детска градина се напълни с с родители и приятели на питомците й. Най-малките дадоха старт на спортните игри, облечени в интересни костюми. Отделните групи участваха в различните прояви. Жури оценяваше спортните им умения. Малчуганите представиха и вълнуващ музикален спектакъл и заслужено получиха аплодисментите на публиката.
Гост на тържеството беше кметът на Черноочене Айдън Осман. Той заяви, че общината и екипът на детската градина са създали отлични условия за игра, обучение и отдих. Сподели още, че ЦДГ „Знаме на мира“ работи успешно за развитието на децата .
Директорката Елмаз Апти изрази благодарността си към ръководството на община Черноочене за подкрепата, която оказват. Малките палавници се зарадваха и на многобройните подаръци.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини