Показаха новия Mercedes S-Class

От Mercedes-Benz се готвят за официалната премиера на новия S-Class на 15 май, а в интернет случайно (или не) изтече една снимка на лимузината. Оказва се, че от Mercedes Австрия по погрешка са качили официална снимка на мобилния си сайт, а след това много бързо са я свалили. За щастие, също така бързо е било направено нейно копие.

Дизайнът на екстериора изглежда видимо по-елегантен от този на настоящото поколение, като впечатление правят доста „щедрата” предна решетка и предните LED светлини. При предишни шпионски снимки видяхме, че задницата е заимствала стила си от CLS и CLА и също се характеризира с LED светлини. Сред другите характерни елементи са изваяните врати, огромният прозрачен покрив, както и хромираните ауспуси.

В интериора ще има меко LED осветление, волан, облицован с кожа и дърво, както и озвучителна система Burmester. Чудесни новости са двата 12.3-инчови екрана за панела с инструменти, както и инфоразвлекателната система COMAND.

Сред опциите са съраунд системата от камери, отопляемите седалки, развлекателната система за седящите отзад, както и пакетът Air Balance, който филтрира и йонизира въздуха и дори пръска с парфюм.

От Mercedes планират да пуснат S550 4MATIC през октомври, а S63 AMG 4MATIC – месец по-късно.

На снимката виждате стандартния S-Class, който ще бъде последван от две версии с по-дълга база, купе и кабриолет. Всъщност вариантът с най-дългата база ще бъде наследник на Maybach 57 и вероятно ще носи името Pullman.

Източник: rs-auto.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини