Великденско чудо – трима се преобърнаха в пропаст, жертви няма

Великден – и тримата извадиха невероятен късмет, жертви няма

Трима младежи от пловдивско се разминаха по чудо със смъртта, след като автомобилът им се преобърна край пътя. Според бюлетина на КАТ, младеж на 21 години е изтървал управлението поради несъобразена скорост и колата излетяла извън пътя. Като на филм направила същинско салто и след това се приземила, за щастие, на четирите си гуми. Водачът и пътниците се отървали само с леки наранявания и достатъчно уплаха.

Пътният инцидент се е случил в отсечката между селата Орешец и Врата, близо до града под тепетата. Автомобилът „Ланчия“ с пловдивска регистрация, управлявана от 21-годишния Д.А., поради превишената скорост не е успял да вземе ляв завой, напуснал платното и полетял в пропастта край пътя. Според пътните полицаи няма данни за употреба на алкохол или наркотични средства от водача на автомобила, вероятно всичко се дължи на неопитността му и желанието да демонстрира възможностите на мощната кола по междуселски път.

Пострадалите младежи са шофьорът, негов приятел от Пловдив, също на 21 години и двадесетгодишно момиче от с. Жълтуша. Прегледът в пловдивско болнично заведение не е констатирал сериозни контузии, въпреки каскадьорското изпълнение. Тримата късметлии са освободени от болницата и ще прекарат Великденските празници по домовете си, предава БЛИЦ.

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини