Водач на листата на “Нова алтернатива” в Кърджали е генерал от резерва

Номер едно в изборната бюлетина - ПП „Нова алтернатива", представи водачите на листите за предстоящите избори.Лицата, които оглавяват изборните листи на партията на Николай Цонев,  са уважавани български личности, доказани професионалисти, които се ползват с доверието на хората. „Нова алтернатива" е заложила не на безкрайнo много имена, а на достойни граждани, които не са опорочени от участие в досегашния политически живот и не са подвластни на лобистки интереси.
Водачите на листите по райони са хора различни по образование, по професия, по интереси, но ги обединява каузата „Рестарт за България". Те идват от сферата на бизнеса (седем човека), на науката и образованието (четирима човека), сред тях има и икономисти (четирима), юристи (двама), земеделци (тъй като „Нова алтернатива" вярва, че това е секторът, който може да повлияе силно положително върху икономиката на България), експерти от областта на здравеопазването, застраховането, инженери (трима), от културата (двама) и спортисти (двама).
Председателят на „Нова алтернатива" Николай Цонев е водач на листата на партията в 23 МИР София, както и в град Пловдив, където ще се изправи срещу експремиера Бойко Борисов и ексминистъра Стефан Данаилов.

Водач на листата на “Нова алтернатива” в Кърджали е ген. м-р Кольо Бъчваров - Офицер от резерва, инженер. Бил е в Националното военно представителство в съюзното командване по операциите на НАТО.Втора в листата за района е доц. д-р Мария Пиргова - политолог, преподавател в катедрата по Политология към Философския факултет на Софийския университет.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини