На 13 април, с голям митинг в Кърджали, стартира кампанията на ДПС

Нашето лого е "ДПС за свободна и сигурна България". Стартираме предизборната си кампания на 13 април в Кърджали с голям митинг. Официалното представяне на водачите на листите на ДПС ще бъде именно на това събитие.

Трябва да реабилитираме усещането за държавност. Нашата предизборна кампания ще протече в коректен тон и ще бъде позитивна. Тя ще представя визията на ДПС за изход от кризата. Ние със сигурност ще посочваме недъзите на предишното управление. Ще издадем брошура, която ще е озаглавена "Провалът на ГЕРБ". В нея ще има само факти, разкри Местан. Правителството на ГЕРБ построи по-малко магистрали от тройната коалиция. Това е един от фактите включени в брошурата. Ние сме политическата сила, която ясно заяви, че страната се нуждае от коалиционно управление. В момента съм затруднен да ви отговоря с кой може да се коалираме, защото никой не е заявил, че желае такъв развой на събитията. ГЕРБ, БСП ясно казаха това. Миглена Кунева и тя барабар с мъжете заяви, че иска да управлява сама, каза още Местан. Според нас никой в момента не е готов за еднопартийно управление. Ние сме единствените които твърдо заявяваме, че страната се нуждае от широко партийно и гражданско коалиционно управление.

Ние няма да обещаваме неща които няма да можем да изпълним. За нас приоритет е осигуряването на доходи на хората. Това минава през свобода за бизнеса. Последните години бизнесът беше смазан от партийния ботуш на ГЕРБ, продължи Местан. Тук включваме и антимонополното законодателство. От тук нататък ще трябва да съдите за политическите партии не по думите и обещанията им, а по делата им. Водачите на листите на ДПС показват няколко неща. Тук има много силен нюанс между промяната на лицата и приемствеността. Надяваме се, че с липсата на Ахмед Доган в листите, ще изчезне мита за неговата личност и едноличното му лидерство на партията. За нас няма неудобни въпроси и ние не се притесняваме да отговаряме на всички питания

Източник: novini.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини