Корман Исмаилов: ДПС оказва натиск на хората ни по места

Председателят на Народната партия „Свобода и достойнство” /НПСД/ Корман Исмаилов разкри в Кърджали днес, че в региони, където ДПС има доминираща роля, се оказва натиск върху хората, които не подкрепят движението, предаде кореспондентът на БГНЕС. „Изключително голям е прикритият и индивидуален натиск спрямо наши кандидати, симпатизанти и доброволци, и това не е само в Кърджалийския регион, където властта на ДПС е тотална и в административен, икономически, политически и партиен аспект. Това се случва и в други региони като Търговище. Натискът се изразява предимно върху бизнеса на хората ни по места, заплахи спрямо отделни хора, близки, семейства и т.н.”, посочи Исмаилов.

Лидерът на партията, създадена след гръмкото оттегляне на Касим Дал от ръководството на ДПС, каза още, че по време на кампанията за предстоящия вот няма да се интересуват „толкова от опонентите, колкото гласовете на избирателите”. „Като най-новата партия в България, която влиза в една силна коалиция Център „Свобода и достойнство” с НДСВ, целта ни е да говорим това, което мислим и да правим онова, което говорим в интерес на всички български граждани. Така, че ако някой вижда в наше лице противник и се притеснява, това си е негов проблем”, коментира той.

Исмаилов подчерта, че за НПСД най-големият противник ще бъде мисленето в стил „който не е с нас, е против нас”, както и подмяната, и лъжата. „Защото народните представители от Кърджали досега не бяха функция на избирателите, а на хората в сараите, които нямат лице да излязат пред медията и пред хората, защото имат много черни петна върху имената си”, посочи бившият депутат от ДПС.

Запитан на каква подкрепа от страна на изселниците в Турция разчита НПСД сега за вота, той заяви, че вече ръководството е провело много срещи на „най-високо ниво там, както и с множество изселници. Уверихме се, че съществува едно голямо недоволство и неудовлетворение, както и желание за промени в България там, където живеят роднините им, заяви Корман Исмаилов.

Той регистрира в РИК листата на новата партия, на която сам е водач.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини