Адвокат Нина Ламбова поема партията на Кунева в Кърджалийско

Найден Зеленогорски

Адвокат Нина Ламбова е определена за областен координатор на Движение “България на гражданите “на Меглена Кунева. Националното ръководство на партията избра вчера Ламбова заради опита и в земеделието и неправителствения сектор. Ламбова е работила в Областната земеделска служба в Стара Загора и е била изпълнителен директор на Съюза на тютюнопроизводителите. Опитът й ще бъде безценен за земеделски район като Кърджали. Това заяви за Кърджали бг вести Найден Зеленогорски, който отговаря в ръководството на партията и за Кърджалийско.

Зеленогорски каза, че за общински председател в Кърджали е определен Стоил Стоилов. Той има бизнес в сферата на ситопечата. Съпругата му е успешен стоматолог. Членове на ръководството са Белгин Мустафа Халибрям-Юмер-инжинер-педагог; Живка Белева-магистър по икономика; Даниела Колева-педагог и Стойчо Димитров-инжинер -металург.

Ръководството е временно. То ще бъде разширено до 15 души. Скоро ще бъдат определени и председателите на организации и в останалите шест общини на Кърджалийска област, поясни Найден Зеленогорски.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини