Любо Ганев почетен член на клуб в „Славейков”

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев вече е почетен член на Ученически спортен клуб „Орфей” при СОУ „П.Р.Славейков”. Той удостои с присъствието си официалното общо събрание на клуба, състояло се на 12 март 2013г.

След това посети проведената в училището тренировка по волейбол на републиканските шампиони от „Арда”, които се готвят да станат през тази година републикански шампиони и сред ученическите отбори.

Присъствието на волейболната легенда предизвика особено вълнение и радост сред децата. Любо Ганев си направи снимки за цял албум с ученици и даде автографи, като им пожела и да учат, и да играят. Той поздрави директора на училището Милко Багдасаров за създадените условия за спорт и спортни занимания за децата в свободното им време, с оглед подобряване на тяхното здраве и физическа активност. Сподели своята радост от това, че спортът е намерил заслужено място в ежедневието на децата от „Славейков”, и призна голямата заслуга на опитните преподаватели, които ги тренират.

Галина Костадинова

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини