ДПС дава хилядарка за идеи

ДПС обяви конкурс за послание на партията на предстоящите предсрочни парламентарни избори на 12 май. "Оценявайки изключителната роля на младите хора в обществените процеси и изразявайки тяхното желание да пренесат в предстоящата изборна кампания своя дух, енергия и креативност, обявяваме конкурс", обясниха инициативата си от движението. 

Изборното послание трябва да отразява актуалния политически дневен ред на българското общество и на Европейския съюз, да е позитивно, въздействащо и адресирано до максимален брой граждани, както и да е на български език. 

Право на участие имат всички пълнолетни хора, като всеки може да участва с до три предложения. Всяко следва да бъде мотивирано с текст до една странициа на Windows Word формат A4, шрифт - Times New Roman в размер 12 punто. Авторите могат да изпратят своите предложения и сканираното копие на заявката за участие на e-mail: secretary@mdps.bg в срок до  24.03.2013г. 

Наградата за спечелилия първо място е 1 000 лева, второ - 500, а последният в тройката ще вземе 300 лв. Победителите в конкурса ще бъдат обявени на сайта на ДПС www.dps.bg и Младежко ДПС www.mdps.bg на 27.03.2013г.

Източник: http://www.dartsnews.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини