24-годишен убит с бой, задържаха криминално проявен

Снимка Фейсбук

24-годишният Калин Георгиев от Харманли вероятно е убит след зверски побой при запой в къщата си в село Надежден, харманлийско. Младежът е докаран в 5.30 вчера сутринта в Бърза помощ Харманли с частен транспорт. Бил е почти гол с множество хематоми по главата и гърдите. Шофьорът, който го докарал твърдял, че били синините били от опит за сърдечен масаж, който той се опитал да направи на младия мъж. Бил го намерил в безпомощно състояние в центъра на Надежден. 

Докаралият тялото Ерол М. твърдял че Калин бил още жив. Още при първия поглед обаче, медиците от ЦСМП Харманли констатирали, че младежът вече е бил починал. Тялото е откарано в Съдебна медицина в Хасково, където патологът установил, че смъртта е настъпила в резултат на множество травми по главата и тялото, получени вероятно от удар с твърд предмет. 

Ерол, който живеел в Надежден заявил първоначално, че просто намерил Калин. Впоследствие обаче полицаите установили, че двамата запивали предната вечер в къщата на жертвата.  Сформираната оперативна група претърсила и двете жилища. Открити са доказателства, сочещи съпричастността на Ерол М. към смъртта на приятеля му. Той е задържан за 24 часа в харманлийския арест. Образувано е досъдебно производство. 

По предварителна информация задържаният е познат на органите на реда с предишни закононарушения. Що се отнася до Калин пък, той имал репутация на кротко момче. Живеел в Харманли, но имал и къща в Надежден, където отскачал от време на време. От Фейсбук профила му става ясно че работи в местната винарна "Кастра Рубра".

Г.Христов

Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини