Гришо се нанесе в дома на Шарапова

Топ тенисистът ни Григор Димитров е преспал в къщата на своето гадже Мария Шарапова в Лос Анджелис. Двойката е била забелязана да се разхожда в баровския квартал "Манхатън Бийч", който се намира непосредствено до океана. Случайно или не, руската красавица и левентът от Хасково се озоваха в Града на ангелите от началото на миналата седмица.

Двамата умишлено са пресметнали участието си по турнири, за да бъдат свободни цели 14 дни. За последно Гришо игра на състезание в Ротердам (Холандия), където достигна до полуфинал. Хубавата Маша също стигна до тази фаза, но в Доха (Катар). Веднага след края на ангажиментите двамата са хванали полети за Лос Анджелис, където Шарапова държи луксозна къща.

Нейни комшии са най-богатият спортист Тайгър Уудс и комикът Оуен Уилсън. Рускинята закупи имота през декември 2005-а за 3,735 милиона долара, твърди "България днес".

През последните две седмици Григор умишлено пази в тайна къде се намира, за да не се разбере връзката му с Шарапова. Българинът е бил издаден от фенка, забелязала го във фитнес.

"Току-що видях Григор в залата. Влюбена съм", написа тийнейджърката от Града на ангелите Алекс Ото в Туитър. Още две момичета също са забелязали българина по улиците. Единственият свидетел на романса е треньорът на Гришо - Микаел Тилстрьом. Той пътува с хасковлията от началото на годината.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини