Покойният Васил Колячев: Какво бих правил ако знаех точната дата на смъртта си?

Васил Колячев пред обрания трезор-на заден план (с каскета)

Евентуалното пенсиониране на дознателя Васил Колячев от Кърджали се счита от приятели и близки за причината довела до кончината му. Практиката в страната и Кърджалийска област показва , че полицаите трудно понасят перспективата да излязат млади извън системата и доходите им рязко да спаднат. Често те посягат към оръжието без видима депресия.

Служители на полицията твърдят, че той е имал проблеми и с делото за обира на трезора в Кърджали. Според наши источници от ареста бе освободен Я.С. - Циката, четвъртия задържан от бандата на Славчо Мегеров-Магера. Циката бе докаран в Кърджали,но бързо напусна ареста , твърдят съкилийници.

Васил Колячев участва в следствените експерименти със Славчо Мегеров - Магера и Росен Драгомиров - Синбад в обрания трезор, които трябваше да докакажат съпричастност към обира.

Неудачите в семейния живот също са оказали влияние смятат приятели.

За сега от полицията мълчат и не дават официална информация. Това води до много слухове. Спрягат се и много версии, включително, че е бил склонен да посегне на живота си. Ще припомним, че смъртта на Колячев е настъпила по обяд. Към 17 часа е бил намерен в колата си в близост до телевизионната кула при село Иванци. Източниците обаче са неофициални.

“Как ли биха живели хората и какво ли биха правили, ако знаеха точната дата, на която ще си тръгнат от този свят/ще умрат/???” пише във профила си във Фейсбук дни преди смъртта си Колячев.

След като веста за кончината му се разнесе из града десетки приятели и познати поднесоха съболезнованията на страницата му в социалната мрежа.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Още новини

Последни новини