„Ардинската Коледа” събра 6 165 лева за лечението на Елиф

6 165 лева са събрани по време на благотворителната инициатива „Ардинската Коледа” за лечението на 7-годишната Елиф от Ардино, която страда от тежко заболяване. Организатор на кампанията беше Инициативен комитет с членове Зюлфие Ибрямова, Валя Чолакова и Светла Семерджиева.
Кметът на община Ардино Ресми Мурад, под чиито патронаж беше проведен благотворителния акт предостави събраната сума на семейството на Елиф. Той изказва благодарности на всички дарители от общината, които се включиха в инициативата „Ардинската коледа”, превърнала се в традиция по време на Коледа и Нова година. „Надявам се, че със събраните средства ще се подобри здравето на Елиф и ще се радва на пълноценен живот, както всички останали деца”, сподели кметът.

От своя страна родителите на Елиф – Гюлджан и Рушен Шериф останаха трогнати и изказаха благодарност на всички дарители.

Съпричастни към болката на малката Елиф са станали много жители от общината, както и търговски фирми, съветници от местния парламент, служители от общинската администрация, кметове и кметски наместници.
Инициативният комитет благодари на всички дарители, успели да заделят в тези тежки времена средства според възможностите си и да участват в подпомагане на лечението на Елиф.

Кметът на общината Ресми Мурад връчи благодарствени писма до по-големите дарители.

 

 Гюнер Шукри

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини