Танер печели плазмен телевизор от новогодишна томбола

Новогодишната томбола на супермаркет „Панорама 2011” донесе на Танер Назмиев от Ардино чисто нов 32-инчов плазмен телевизор „Crown”. 41- годишният  монтьор от местния автосервиз „Апаз-4” се оказа най-големият късметлия сред десетимата участници за голямата награда. Печелившият билет бе изтеглен от сина му Тамер. Наградата бе връчена от собственика на магазина Турсун Мехмедов.

„Поради служебни ангажименти в деня на томболата бях в Кърджали и не успях да участвам в тегленето. За първи път в живота си печеля и то такава голяма награда. Още не мога да повярвам, че имаме семеен късмет”, каза щастливецът Танер Назмиев. Той сподели още, че всеки ден пазарувал от супермаркета всички необходими хранителни продукти за вкъщи.
В новогодишната томбола на супермаркет „Панорама 2011”са участвали 10 клиенти, които са направили най-висок оборот в магазина за изминалата година. Сред тях са били още портиерът на общината Ейваз Сапунджиев, майсторът на спорта по тенис на маса Йорданка Колева, Мюмюн Шакир, Фехим Мюмюнов.

Магазинерът Сунай Халилов уточни, че всеки месец раздават парични и предметни награди за най-редовните клиенти, които са извършили покупка за над 100 лв. месечно.

Супермаркет „Панорама 2011”, който е от веригата „Моят магазин” е открит преди две години, но въпреки това вече е привлякъл голям брой клиенти от града и околните села благодарение на огромното си разнообразие от артикули. Магазинът е на компютърна система и има издадени над 300 клиентски карти.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини