Местният парламент решава съдбата на Раиф Мустафа на 15 януари

Раиф Мустафа

Председателят на общинския съвет Раиф Мустафа е насрочил извънредната сесия,на която ще се иска оставката му за 15 януари. Това съобщи за Кърджали бг вести местният лидер на социалистите и вносител на предложението Милко Багдасаров. Той каза, че това ще бъде единствената точка, която ще се гледа на заседанието.

От канцеларията на председателя на Общинския съвет казаха, че е изпълнен закона, който позволява на съветници да поискат извънредна сесия. Ще припомним, че 15 народни избраници от опозицията подкрепиха предложението на Багдасаров да се иска оставката на Раиф Мустафа на извънредно заседание.

От ДПС обаче посочват, че опозицията непрекъснато мени мотивите си за оставката на Раиф Мустафа. В едни изявления за медиите се твърди, че той не е дал обяснение за подписката в скандала “Делов”,а в други, че не е водил разговори по същество с опозицията за проблеми на общината. От ДПС казват още,ч е опозицията не е внесла до сега в местния парламент нито едно конкретно предложенвие , касаещо интересите на кърджалийци.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини