Каква чанта подхожда на всяка зодия

Женската чанта е забележителна и загадъчна. Тя и до днес си остава непозната не само за мъжете, но и за самите жени и продължава да крие в себе си тайни, останали скрити дори за психолозите, които твърдят, че по нейния външен вид, може да определят характера на притежателя й. Астролозите също не изостават от тресенето на решение за този важен проблем и ето резултата:

Овен

Овните носят чанта рядко и затова не й отделят много внимание. Често може и да я забравят, а се случва и да губят чантата си. Използването на чанта са налага във връзка с работата, ето защо тя трябва да е обемна, да побира всичко, да е от здрава материя и да е червена на цвят за жените и вишнева за мъжете. В дамската чанта има всичко, от козметика и чорапи, до слънцезащитен крем. Мъжете представители на тази зодия, държат в чантите си технически инструменти. Напълно възможно е вътре да има кабели, жици, дори гаечен ключ. Обикновено овните носят чантата си на ръка, а не с каишка през рамото.

Телец

Като ценители на качеството, телците предпочитат чанти от естествени материи, особено кожени. Освен да е с добро качество, тук е важно и да е скъпа, но с класически дизайн. Вътре в чантата практически всичко си е на мястото, а съдържанието е внимателно подредено. Жените телец запълват чантата си с най-различни портмонета, едно за монети, друго за банкноти, трето за чуждестранна валута, четвърто за ключове, пето за козметика, шесто за сметки т.н. Също така чантата се сменя често, за да пасне на сезона, вида на дрехата и повода, заради който е избрана. Мъжът телец е отредил голямо място за ключовете си, които вероятно са много, от различните имоти, които притежава. В чантата му може да откриете зарядно устройство за всички видове телефони.

Близнаци

Близнаците предпочитат малките чанти. За тях е важно ръцете им да са свободни. Ето защо имат навик да натикват дребните вещи по джобовете си. Ред в чантата на близнака няма да откриете, но и съдържанието никога не е постоянно. Представителите на тази зодия изпитват слабост към канцеларски материали и обикновено носят със себе си тефтерче и няколко химикала, но и също така лесно ги губят. Козметиката е важна за близнаците, но не е задължително да я държат в чантата си. Жената може да си позволи червило и огледалце, но ще ги сменя често. Мъжете близнаците, когато бързат, може да натикат най-важните неща в найлонова торбичка и да не вземат чанта със себе си или да е във вид на портмоне, което с колан се закача на кръста.

Рак

Дизайна на чантата е класически и често може да включва някакви фолклорни мотиви, обшиване с мъниста, бродерии, дантела. Раците почти никога не носят твърди чанти, те предпочитат меките вещи с изгладени краища. Вътре трябва да има място за съхранение на писма, снимки на родителите, любимите хора и роднините. Козметичните принадлежности се срещат доста рядко. Тук има голяма доза сантименталност в избора на чанта и ако тя е подарена от мама се носи доста дълго.

Лъв

Лъвовете обичат шикозните чанти от лъскави материи. Жената лъв обича да има доста различни чанти и то в различен стил и вид, за всяко време и всеки повод. За жените лъв е важно да са оригинални и детайлите тук ще са много важни. Те предпочитат дори да си направят чанта по поръчка, само и само да са сигурни, че никой друг на света, няма такава чанта. Вътре в чантата обикновено съхраняват скъпа козметика, бижута, красив комплект огледалце и четка за коса. А в мъжката чанта ще има и разписание за влакове, театри, също и някакъв малък спортен уред.

Дева

Чантата на представителите на зодия дева ще е с много джобчета и цялото й съдържание ще е на своето място. Ще има специални отделения за найлонова торбичка, защото може случайно да се наложи да напазарува нещо. Жената дева, слага в чантата всичко необходимо за излизане от дома – лекарства, карта на града, маршрут на автобусите, антибактериални кърпички, но колкото и странно да е, рядко взима със себе си козметика. Дизайна на чантата е скромен, цвета е ненабиващ се на очи, без никакви излишни панделки и цветенца. Предпочитат да носят чантата си на рамо. Мъжете дева, също са много стриктни в подредбата на чантата си като доста често я преподреждат и почистват.

Везни

Представителите на тази зодия имат и малки чанти тип портмоне, както и чанта, която се носи на рамо, но при всички положения тя е с ограничен обем. На вид е изящна, и в нея няма да отриете нищо друго освен козметика, сенки, червило, огледалце и лак. Чантата се използва, за да подчертае вкуса и стила на собственичката и всъщност тук чантата играе декоративна функция. Чантичката се подбира внимателно и дълго, затова ако ви липсва търпение, не отивайте на шопинг с жена везни. Цветовата гама е разнообразна. Мъжът везни също предпочита малките чанти, но тук качеството и марката играят още по-важна роля.

Скорпион

Избирайки чанта скорпионите търсят изисканост, строгост и качество. Те могат да си позволят скъпа вещ, в наситен цвят, доста често тъмен. Предпочитат да носят чантата си преметната през рамо и често жените носят в чантата си малък несесер за маникюр. Тук както и при телците ще забележим разделно съхранение на парите, но тук портмонето може да е едно, но с множество различни отделения. В чантата на скорпиона ще има и таен джоб, който да е трудно откриваем. Най-често представителите на тази зодия използват куфарчета с код.

Стрелец

Стрелците обичат ръцете им да са свободни, затова носят чантата си преметната през рамо. Строгост, елегантност и изисканост, не са изискванията на стрелеца при избора на чанта. Важното е чантата да е удобна, да е от сафарито в Африка или от пътуването до Китай. Рядък гост тук е козметиката, но в чантата може да открием фотоапарат, видеокамера, няколко стари монети, намерени на пътя и пакетче дъвки, очила, както и още хиляди вещи, от което чантата започва да тежи тонове. Мъжете стрелец предпочитат голяма, но удобна чанта, която да побира целият арсенал от интересни предмети, които ще събира по пътя на поредното си пътуване.

Козирог

Чантата на жената козирог обикновено е черна и има делови стил. Като съдържание тя няма нищо излишно, само необходимите неща: лични документи, телефони, ключ за колата и дома. В чантата цари ред и всичко си е на мястото, така и със затворени очи може да намери това, което търси. Тази чанта може и да е универсална и за излизане и за работа, за отговорен делови обяд. Мъжете козирог може и да използват цял живот една чанта, подарена им от техен близък и да не изпитват нужда от каквато и да е промяна, свързана с тази чанта.

Водолей

По оригиналност и дизайн няма равни на водолеите, и тяхната чанта напълно оправдава това. По чантата може да се видят пискюлчета, украси, различни значки, брошки. Материите ще са различни, изкуствени, щампа, а цветовете най-шарените на света. И мъжът и жената водолей може да ни поразят с чанта на която има изрисувани египетските пирамиди, закачена е коса от някой индианец и дори слонски зъб, CD, верижки. В съдържанието трудно ще срещнете козметика, а вътре в чантата цари приятен хаос.

Риби

Чантата, която избира представителя на зодия риби е от мека материя с плавни очертания. Вътре може и да цари безпорядък и заедно с козметика да има разни вещи за спомен. Възможно е козметиката да не се използва никога, но все пак чантата трябва да е пълна с нещо. Рибите могат да имат много чанти, но да използват една в ежедневието, защото са достатъчно разсеяни и ако изгубят една чанта, няма да е голяма трагедия, но ако тя е любимата “Луис Вюитон“ тогава може да тъжат дълго. Мъжете риби обикновено получават чанта за работа във вид на подарък и си карат с нея, докато й се скъса дръжката или се пробие дъното и чак тогава, когато вещите от нея започнат да падат по тротоара, да помисли за промяна.

Източник: http://newsbg.eu

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини