Чантата, с която отлитат 39 хиляди долара

Не е изненада, че модата обича да ни изненадва и провокира. Колко пъти сме гледали творенията на известни дизайнери по подиума и сме се чудели кой би носил точно това.

И докато някои модели са просто демонстрация на творчество и така и не достигат до пазара, други могат да се закупят срещу известна сума пари. А притежанието им гарантира, че няма да останем незабелязани.

Louis Vuitton е марка, основана през далечната в 1854 г. в Париж и винаги е била символ на стил и финансови възможности. Но и както всичко друго, тя се трансформира осезаемо в последните десетилетия. А важна част от промяната е дизайнерът Върджил Абло.

В последната му мъжка колекция есен/зима 2021 се откроява една чанта, каквато не сме виждали досега. Louis Vuitton са известни със своите дамски и мъжки чанти, както и куфари за пътуване. А този модел е създаден точно за пътешествия в облаците.

Чантата с форма на самолет е най-нестандартното и скъпо попълнение към колекцията Keepal. Решена в класическата за марката цветова комбинация и декорирана с монохромното й лого, тя впечатлява с всеки малък детайл.

Формата на аксесоара е по-скоро като на боен самолет, за да може да е малко по-обемна и все пак да побира и някакъв багаж. Но безспорно нейното основно предназначение е да впечатлява. И се справя доста добре, предава DL Mag.

Не по-малко впечатляваща е и цената на това поредно нестандартно творение на Абло. Чантата струва цели 39 хиляди долара - сума, за която спокойно можем да си купим кола и да пътуваме с нея на воля. Но ако можем да я дадем за Louis Vuitton, най-вероятно пътуваме с частен самолет...

Моделът все още не е наличен за продажба на сайта на марката, а ние нямаме търпение да видим коя ще е първата известна личност, която ще се похвали с този моден шедьовър.

Източник: lifestyle.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини