Две телевизии в спор с "Булсатком". Вестниците в неделя

„Труд": Борисов и Фандъкова пуснаха новото кръстовище на две нива

Премиерът Бойко Борисов и кметът на София Йорданка Фандъкова пуснаха движението на кръстовището на две нива при бул. "Акад. Ив. Евст. Гешов" и ул. "Георги Софийски". Изпълнител на проекта е „Балканстрой", а строителните дейности на обекта и прилежащата инфраструктура възлизат на обща стойност 11,8 млн. лв.
Строителството на пътния възел започна в края на април 2012 година.

„24 Часа": Две телевизии в спор с "Булсатком"

От 3 часа тази нощ абонатите на "Булсатком" нямат достъп до каналите на bTV Media Group в мрежата на сателитния оператор за неограничен период от време.
От ТВ7 също заявиха, че спират подаването на сигнал към "Булсатком".
Причината са неизчистени финансови взаимоотношения, съобщават от двете телевизии.

„Труд": Лиляна Павлова: Всички пътища в страната са отворени

Няма вече затворени заради снега пътища в страната. Може да се пътува във всички посоки, съобщи министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова пред Нова телевизия. "Румен Петков не разбира от чистене на пътища", заяви тя по повод изказванията и обвиненията на червения депутат, че нищо не е направено в България за справяне със зимната обстановка.
Лиляна Павлова призна, че и тя не е тесен специалист по снегорините и чистенето на шосетата, но затова си има екипи в министерството й, които знаят какво и как да го направят.

"Новинар": Голямото предпразнично пътуване започна

Въпреки усложнената зимна обстановка, повечето влакове и автобуси се движат по разписание или с минимално закъснение. На Централната жп гара, както и на автогарата, е доста оживено в първия от поредицата почивни дни за Коледните и Новогодишни празници. Чакалните на двете гари са претъпкани със заминаващите пътници със сакове и куфари, които са избрали да прекарат празничните дни извън София, предаде БГНЕС.

 

Източник: news.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини