Краят на света се отложи, започва голямото празнуване

Светът посрещна с широка усмивка несъстоялия се Край на света! Обратното броени приключи, в момента в който стрелките преминаха нарочения час.

Календарът на маите, който свършва днес, беше смятан за знак за свършека на света, но мнозина одухотворени твърдяха, че започва епоха на мир, любов и благоденствие.

За да отложат Апокалипсиса, маите танцуваха своя ритуален танц. Денят на 21.12. 2012 преполови светлата си част. Тези, които хукнаха като луди към места като Бугараш във Франция, планината Ртан в Сърбия или българското село Леново просто са си подарили предколедна екскурзия.

Фаталният час беше 13:11 часа, но той отмина и все още сме живи!!! Сега е ред на тлъстите шегички по повод бедните маи и да поздравим държавниците, които имаха смелостта да се пошегуват с апокалипсиса.

Първите, които „отърваха кожите" бяха хората от Австралия. Празнуващите знойни коледни празници отбелязаха Края на света подобаващо. Страницата на Агенцията на туризма на Австралия във Фейсбук беше залята от постове. Интернет-потребители със здраво чувство за хумор се питаха дали някой е оцелял в "долната земя". "Живи сме", сериозно се отнесоха от организацията.

Безспорно по-находчивите успяха да изкарат доста пари от наивните душици, които дори си купуваха "билети за Рая".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини