Девойка бяга от дома на баба си, проституира за любимия си

Непълнолетната Халиме Б. бяга от дома на баба си И.А, за да живее и проституира за любимия си Т.М.от Петлино. Девойката напуснала социален дом, в който била настанена и се установила в жилището на баба си. От там тя изчезнала безследно и се отдала на Т.М., който пък я накарал да проституира. Цената на девойката била стотачка на сеанс. Това установи Кърджалийския районен съд. Той постанови 3 години и 6 месеца затвор и 10 500 лева глоба за сводника.

Повод да бъде задържан Т.М. става конфузна ситуация с негови клиенти, разиграла се на 30 май 2012 г. тогава в дискотека “Д” на Г. се запознават свидетелите Е.Е. и Е.К. Те запиват яко и в ранните утринни часове решават да потърсят момиче. Отиват с такси до автогарата на Г. Там Е.Е. среща своя познат Т.М. Той предлага на двамата мъже проститутка за 150 лева за три часа. Това се вижда много на сладострастниците. Те се спазаряват за 50 евро и 10 лева. Е.Е.плаща с пари взети от портмонето на Е.К. За тази сума с такси пристига Халиме Б. Тройката се натоварва на жълт автомобил и отпрашва за Петлино. Там в дома на Е.Е. започва оргията. Домакинът ляга с девойката, докато К.Е. отива да гледа телевизия . Заспива. Събужда се след два часа. Вместо да прави секс, звъни на полицията,притеснен ,че домакинът му е отмъкнал портмонето. Пристигат полицаите и заварват Е.Е. на двора.П рибират двамата авери в участъка за разпит. Полицаите дори не подозират, че в къщата остава Халиме Б.

При разпита пъзелът се разплита. Двамата сладострастници натапят Т.М. Той е привлечен под отговорност за склоняване към проститутция. Заради противоричивите показания на свидетелите Окръжния съд в Кърджали намалява наказанието му на 1 година и 6 месеца лишаване от свобода и глоба от 6000 лева.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини