БСП спряга д-р Мухтаров за стола на Раиф Мустафа в местния парламент

д-р Марин Мухтаров

Местната централа на социалистите обсъжда възможността да предложи независимият съветник д-р Марин Мухтаров за председател на Общинския съвет на мястото на Раиф Мустафа. Тази седмица червените внасят предложение в местния парламент с искане за оставка на досегашния председател. Очакваме от ГЕРБ по-малко да говорят, а повече да действат и да ни подкрепят. Разчитаме на гласове от съветниците на ДПС, каза пред журналисти народният представител от левицата Димчо Михалевски. Той заплаши с радикализация на политическите действия на БСП, ако съветниците от другите групи не откликнат на тяхното предложение и не свалят Раиф Мустафа. Според Михалевски Общинския съвет се нуждае от нова политика и ново мнозинство. Раиф Мустафа разделял и противопоставял партии и съветници, твърдят от левицата.

  Лидерът на червените край Арда Милко Багдасаров обяви, че на предстоящата сесия на местния парламент, която ще бъде в средата на декември червените ще влязат за да искат оставката на Мустафа.

  Социалистите смятат, че общината е пред катастрофа заради лошо управление и котерийни борби в ДПС. Не искаме да ставаме съучастници на това управление, декларира Милко Багдасаров.

Георги Кулов

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини