Раиф Мустафа: Кърджалийци се нуждаят от работещ Общински съвет

БСП в Кърджали  за втори пореден път обявява, че ще иска оставката ми като председател на Общинския съвет. В писмото отправено към мен от БСП, въпросите са зададени некоректно и не са от моята компетенция.

До сега не съм се поддавал на ултиматуми и няма да го правя и в бъдеще. Явно ръководството на съветниците от БСП са все още под влияние на чл.1 от предишната Конституция на НР България. Никой няма право и аз няма да допусна да се правят политически разследвания, за работата на групи съветници в ОбС  в съвременна демократична България,каза за медиите председателят на местния парламент Раиф Мустафа.

   Общинският съвет на Движението за права и свободи застава категорично зад председателя  на местния парламент Раиф Мустафа. Не приемаме опитите за насаждане на разкол в редиците на групата съветници на ДПС. Един такъв опит вече се провали. Това подчерта председателя  на Общинския съвет на ДПС в Кърджали Мухаррем Мухаррем. Ние винаги сме подкрепяли стремежа  на Раиф Мустафа да работи в тясно сътрудничество с всички групи съветници в местния парламент за благото на Кърджали. Опитът за неговото отстраняване съвпада по време с усилията му да тушира създалото се в местния парламент напрежение и връщането му към нормален ритъм на работа, каза още Мухаррем Мухаррем.

  Председателят на групата съветници на ДПС Расим Муса каза, че опитите да се вбие клин в редиците на колегите му ще завърши с провал. Всички сме зад Раиф Мустафа. Смятаме,че кризата не трябва да се задълбочава. ”Казусът Делов” за нас е приключен. Време е да проявим здрав разум и местния парламент да заработи в името на кърджалийци, подчерта Расим Муса.

  Кърджалийци се нуждаят от работещ Общински съвет. Тези които нагнетяват напрежение в неговата работа ще носят отговорност пред избирателите си, каза в заключение Раиф Мустафа.

Източник: kardjali.bgvesti.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини