Откриха мъртъв бизнесмен с разрязано лице

Варненски бизнесмен е открит мъртъв в къща на улица "Марциана" в кв. "Аксаково" в морската столица, съобщи местният сайт "Петел". По непотвърдена информация част от лицето на мъжа е била отрязана.Около 16.06 ч. на телефон 112 е бил подаден сигнал за мъж, пострадал от порязване на стъкло. Когато медицински екипи пристигат на мястото, заварват кървава баня. Мъжът бил мъртъв, като върху него имало парчета разбито витражно стъкло. Лицето му било нарязано, а парчета от него са липсвали, съобщи пред Дарик радио шефът на „Спешна помощ” във Варна д-р Мая Рашева. 
Засега няма официално потвърждение, че става въпрос за убийство. 
От пресцентъра на МВР уточниха, че за момента официално могат да потвърдят единствено, че е открит мъртъв мъж в къща в "Аксаково".
По неофициална информация трупът е на 48-годишния бизнесмен Борислав Енев, който има фирма за недвижими имоти. Триетажната къща, в която е намерено тялото му, била на баща му, който починал преди около месец. Оттогава Енев често идвал, но живеел на друг адрес във Варна.На място има няколко полицейски екипа. Извършва се оглед.

Източник: dir.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини