Подпалена кола "краси" кръстовище от 3 седмици, никой не я търси

Останките от сребристата Астра провокират любопитството на минувачите от 3 седмици

Останките на запалена автомобил Опел „Астра“ отлежават на кръстовището на ул. "Страшимир" и "Ген. Тотлебен" от точно 3 седмици, без някой да прояви какъвто и да е било интерес към тях. Колата събира погледите на зяпачи и преминаващи, а на живущите там вече им е втръснал въпроса „Къв е тоя екшън“. Дори и кварталните клюкарки обаче не могат да отговорят. Не познавали собственика, всъщност въобще не виждали някой да се е завъртял около „Астрата“, за „целия месец“, през който колата стояла там. Не била на някой от живеещите в района. 

Автомобилът е подпален на 27-ми септември в 4 часа сутринта. Предното панорамно стъкло е разбито, следи от удари личат по оцелялата част от него, откъм шофьорското място. Огънят е унищожил целия двигателен отсек и арматурното табло. 

Колата е собственост на 24 годишна жена от Хасково с инициали А.Г.В. Едно от обясненията защо собствениците не са си взели колата или това което е оцеляло от нея е, че още тече експертизата за причините за пожара. Срокът за завършване на експертизата е 1 месец и би следвало да изтече на 27 октомври. Полицията е образувала досъдебно производство по случая. 

До приключването му, колата ще продължи да създава затруднения за шофьорите, понеже е паркирана на най много 2-3 метра от кръстовището, вместо на законните 5 метра и силно ограничава видимостта при завой от и към „Ген. Тотлебен“.

Г.Христов

Унищожен е двигателят и арматурното табло. Предното стъкло е разбито

Колата ограничава видимостта при завой по "Ген. Тотлебен"
Източник: Haskovo.NET

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини