Красавица от Жинзифово мечтае да стане фотомодел

22-годишната Семра Салиф от кърджалийското село Жинзифово мечтае да стане фотомодел. За да осъществи мечтата си, тя участва случайно в края на август в конкурса „Мис лято 2012” в комплекс „Планински изглед" край ардинското село Ябълковец. Въпреки, че никога не е занимавала с манекенство, младата тийнейджърка изумява журито с чара си и печели третото място. Тя открито заявява, че е била най-красивото момиче в конкурса, и  твърди, че е очаквала да бъде на първо място с корона на главата.

„Много съм щастлива, че се сбъдна мечтата ми да се изкача на подиума.Преди няколко седмици  заснех и първата си фотосесия. В бъдеще искам да използвам всяка възможност за снимки и участия в конкурси за красота”, казва младата дама от Жинзифово и допълва, че търси помощ от известни манекенки от страната и чужбина, които да й покажат най-важните стъпки по пътя към модния подиум. Семра е фенка на горещите манекенки на Victoria’s Secret.

В момента тя e студентка по българска и английска филология във филиала „Любен Каравелов" на Пловдивския университет. Родителите й са обикновени трудови хора. Заради безработицата у нас те всяка година отиват на гурбет в чужбина. Майка й се занимава със земеделие - градинарство, овощарство и зеленчукопроизводство в южната ни съседка Гърция, а баща й е строителен работник във Франция. Има по-малък брат, който също е на гурбет в Западна Европа.

Гюнер ШЮКРИ

Източник: kardjali.bgvesti.net

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини