Партийни активистки и моделки искат Малък Тошко

Над 1000 са кандидатките за слава в „ХМилионер търси съпруга” на TV7

Народна певица, редактор на научно списание, стюардеси и журналистки - това са само част от професиите на дамите, напиращи за участие в "ХМилионер търси съпруга". Герой във втори сезон на риалитито по TV7 e внукът на Тато Тодор Славков, а желаещите да се класират за среща с него са над 1000.

Зевзекът вече отговаря на въпросите на фенки чрез клипчета във vbox7.com и youtube.com. По ирония на съдбата сериозен процент сред претендентките за сърцето му са партийни активистки. Прилично застъпена е и квотата на моделките, които в реалния живот преследват за спонсорство именно бохемски породи като тази на Славков. Шоуто стартира този петък от 20 ч, но поради завишения интерес продуцентите от !no frame media са удължили срока за записване с няколко дни.

Mасово момичетата са 29-годишни, което е и възрастта, на която Тодор се шегува неведнъж, че е. Част от ентусиастките тактично са пропуснали да попълнят графата с ЕГН в анкетните карти, а най-зрелите от тях клонят към петдесетака, пише lifestyle.bg.

Импровизираните писма, с които грациите мотивират желанието си за участие, са повече от любопитни, издават от TV7. Някои са оформени като опит за сватосване на приятелка и пристигат гарнирани с нейни снимки. Други пък могат да послужат като чернова за наръчник на тема "Какво искат жените".

Авторките им посвещават Тошко в тънкостите на флирта, дават му напътствия за избора на партньорка и издават подвеждащи модели на поведение. От литературните проблясъци става ясно, че момичетата не вярват, че Славков е далече от милионерския статус. Повечето от тях обаче подчертават, че парите не са им приоритет при старта на сериозна връзка и наблягат на чувството за хумор.

Те отбелязват, че не намират обекта си на желание за претенциозен и не го ухажват заради елитния му произход. Като основен плюс отчитат прямотата и пиперливите му лафове. Част от писмата забавляват получателя с поетичен изказ, а други с откровено неприлични предложения и снимки по парфюм. Не липсват и бракувани представителки на нежния пол, които пишат във Фейсбук страницата на шоуто със съжаление, че вече са се разходили до гражданското.

Процентът на търсещите петте си минути слава е в пъти по-голям в сравнение с пилотното издание на формата. "Тодор беше суперизненадан и дори смутен от броя на писмата и снимките на толкова красиви дами. След дълго четене и преглеждане той избра първите, с които ще се запознае на едно неочаквано събитие, което ще видите в един от началните епизоди", издават от екипа на шоуто.

Този петък водещата Бианка Илич ще припомни най-интересните моменти от първия сезон на романтичния експеримент, в който център на ухажване бе Христо Сираков. Малък Тошко ще сподели как се чувства на снимачната площадка и какви са мотивите му да потърси сродната си душа в праймтайма.

В пилотната риалити серия камерата ще ни пренесе в дома на именития ерген, където ни чака откровена изповед за баща му, дядо му и бившата му половинка. Славков не крие, че няма строги критерии, по които избира събеседничката си за вечеря на свещи. Общото между музите му до момента е, че са били "темпераментни и с гореща кръв".

Източник: lifestyle.bg

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини