Манекенките се подлагат на зверски изтезания да отслабват

Световноизвестни манекенки се подлагат на зверски изтезания, за да изглеждат като анорексички.

Хипноза и наркотици, вълчи глад, всекидневни клизми, инжекции с всевъзможни хормони, са средствата до които прибягват много от моделите, участващи в големите дефилета, пишe kliuki.bg.

Руската манекенка Кира Дихтяр разкрива ужасяващи подробности за методите, чрез които отслабват колежките й, като много от тях са дори незаконни.
Тя разкрива, че нещата излизат извън контрол когато приближи някоя седмица на модата.

Тогава манекенките окончателно спират да се хранят, правят си клизми, друсат се с кокаин, вземат разхлабителни, а някой стигат дотам, че дори се подлагат на хипноза.

Кльощавите красавици, които само се мислят за такива, защото по скоро изглеждат като тапициран скелет с механично придвижване, прибягвали до още един странен метод за отслабване.Те приемали хормони от урината на бременни под формата на инжекция или таблетка. Експерти твърдят, че тези хормони убиват апетита.

Някой агенции дори насърчават момичетата си да смъркат кокаин или да се подлагат на хипноза, защото по този начин се блокира чувството за глад.
Освен всичко изброено моделките приемат и специални дражета, които ги освобождават от излишните мазнини и течности и телата им буквално пресъхват.

Лекарите смятат, че съвременните манекенки имат болнав вид и се телесната им маса се доближава до тази на анорексичките.

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини