Краят на света наистина идва на 21 декември 2012

Прогнозата на маите за края на света потвърждава и откривателят на черепа на извънземен Ценко Симеонов. Разумни същества от друга планета му доверили, че Земята я очакват гигантски катаклизми, твърди "България днес".

„Краят на света ще настъпи на 21 декември 2012 г. Още с изгрева на слънцето на Земята ще започнат гигантски катаклизми и ужасяващи разрушения. След тях повечето лоши и зли хора ще изчезнат. Ще оцелеят само духовно извисените хора. Техни водачи ще станат така наречените индигови деца. Те са кръстоска между човек и извънземно и от години тайно се заселват на Земята". Това разкриват извънземни същества при срещата си с уфолога от Асеновград Ценко Симеонов.

Изследователят на паранормалното се прочу с намерения от него преди няколко години череп на извънземно същество в Родопите. Находката му бе изследвана в различни лаборатории по света, но и до днес произходът й остава загадка за учените.

Ценко Симеонов се среща за първи път с извънземните няколко месеца, след като попада на сензационната си находка.

„Една нощ внезапно се събудих от нахлулата в спалнята ми светлина. В началото помислих, че е станал пожар. Щом излязох на двора, не можах да повярвам на очите си. Над съседната къща беше увиснала летяща чиния", спомня си уфологът.

„След апокалипсиса лошите и негативните хора нямат бъдеще на Земята. Останалите ще бъдат прибрани от извънземните на техните кораби. Там безопасно ще преживеят катаклизмите. Ще бъдат върнати обратно след 8 месеца, развили невероятно много способностите и усещанията си. Водени от индиговите деца, те ще възстановят биополето на Земята, като започнат нов еволюционен цикъл", категоричен е Ценко Симеонов.

Ето какво обяснява японската принцеса:

Източник: http://snews.bg/

Видеа по темата

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини