Русия ни спъна

Русия сложи прът в колелото на шампионската ни волейболна машина.

Момчетата на Найден Найденов се бориха мъжки, но нямаха ден срещу Сборная и загубиха полуфинала с 1:3.

Русия спечели първия гейм с 25:21 и втория с 25:15. България се вдигна на крака и показа познатия ни от последните дни дух, за да спечели третия гейм в срещата с 25:23.

В четвъртия обаче момчетата ни нямаха шанс и Русия надделя с 25:23.

Нашите започнаха силно мача и имаха аванс от 2-3 точки до средата на първия гейм, но руснаците се мобилизираха и след съдийска аванта при 19:18 се възползваха от моментния срив в редиците ни и спечелиха гейма с 25:21.

Във втория отпаднахме психически и допуснахме куп грешки за крайното 15:25.

Волейболистите ни се мобилизираха в третия гейм и успяха да го спечелят с 25:23, пренасяйки добрата си игра и в четвъртия, но късметът не бе с нас и загубихме с 23:25.

Въпреки загубата, лъвовете показаха висок дух и се бореха със зъби и нокти да достигнат заветния мач за златото. Остава битката за бронза и всички трябва да сме до тях за нея. Благодарим ви, момчета!

БЪЛГАРИЯ - РУСИЯ 1:3 (21:25, 15:25, 25:23, 23:25)

БЪЛГАРИЯ: Георги Братоев, Цветан Соколов, Тодор Скримов, Тодор Алексиев, Николай Николов, Виктор Йосифов - Теодор Салпаров-либеро (Владимир Николов, Валентин Братоев, Николай Пенчев, Теодор Тодоров, Добромир Димитров)
Старши-треньор: Найден Найденов
Треньор: Камило Плачи

РУСИЯ: Сергей Гранкин, Максим Михайлов, Тарас Хтей, Сергей Тетюхин, Александър Волков, Дмитрий Мусерский - Алексей Обмочаев-либеро (Юрий Бережко, Дмитрий Илиних, Александър Бутко)
Старши-треньор:  Владимир Алекно
Треньор: Серджо Бузато.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини