Време е за петия Spirit of Burgas

Петото издание на тридневния фестивал Spirit of Burgas се открива днес в морския град. Очаква се над 22 хиляди фенове да посетят музикалното събитие, което ще се проведе на 3, 4 и 5 август.

Първи на главната сцена на централния плаж в Бургас от 18:30 часа днес ще се изявят българските хип-хоп артисти, обединени във формацията BG Hip Hop U.N.I.T.Y. - така за първи път на една сцена ще бъдат Bobo and The Gang, 100 Кила, Лора Караджова и Alex P. След тях са изпълненията на Ms. Dynamite, Tinie Tempah и звездата на вечерта Busta Rhymes. Хедлайнери на 4 август са The Prodigy, а на 5 август - Korn.

Тази година за първи път Spirit of Burgas си партнира с най-големия фестивал за електронна музика в България - Solar. На специално отделената сцена днес зад пулта ще застане трансиконата Armin van Buuren. Утре ще гостува Mark Knight, а финалът на 5 август е запазен за технозвездата Richie Hawtin.

Мерките за сигурност в Бургас около зоната на фестивала са засилени. Подробности за програмата ще откриете на www.spiritofburgas.com.

Източник: zar.bg

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини