Джоли ще е режисьор на еротичен филм

Анджелина Джоли е решила да постави пред себе си нова режисьорска задача. След противоречивите реакции и критики, които предизвика дебютният й филм „В земя на кръв и мед”, този път 37-годишната звезда е решила да заложи на сигурното – еротичен филм.

Бъдещата съпруга на Брад Пит ще режисира превърналият се в бестселър роман „50 нюанса на сивото” на Е. Л. Джеймс, или поне такъв е слухът, който се носи из киносредите, предаде GraziaDaily.co.uk.

Новелата разказва историята на любоните и сексуални отношения между ученичка и млад бизнесмен. Произведението на британската авторка е от 2011 година и е част от трилогия. Поредицата е продадена в близо 10 милиона копия, а правата за книгите й са закупени от 37 страни. Според експертите става дума за т.нар. фенфикшън, което представлява текст в стил вампирската сага „Здрач”.

Романът често е наричан „порно за майки”, тъй като има силно еротичен характер, а и по-голямата част от читателите му са жени над 30-годишна възраст.

Все още е твърде рано да се говори за актьорският състав на филма, но засега се спрягат иментата на Райън Гослинг и Ема Стоун, както и на Луси Хейл и Йън Съмърхолдър. Очаква се снимките да започнат скоро.

Тази Джоли май няма спирка - с Брад подготвят сватба, гледат шест деца, а сега очакват и седмо, но въпреки това продължава да е супер активна и в кариерата си.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини