Днес футболната лудост има своя БГ финал

Днес от 20:00 часа ще се играе "финалът" на сезона в "А" група между първият и вторият в класирането ЦСКА и Лудогорец.

Футболната лудост, обзела феновете, ще получи своята развръзка на стадиона в Разград, където двата тима ще решат битката за титлата.

Ако ЦСКА спечели дори точка, отборът ще стане шампион за рекорден 32-и път. За Лудогорец единственият печеливш ход е победа, с която ще спечели първа титла за разградчани.

"Армейците" водят с 2 точки начело в класирането. Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов няма да прави промени в своя тим. Той ще заложи на същия състав, който в последния кръг победи Литекс с 4:1 на "Българска армия". Колебанията му са свързани единствено с левия бек, но по-вероятно е титуляр отново да излезе Апостол Попов за сметка на Румен Трифонов.

Лудогорец ще играе в типичната си постройка 4-2-3-1. Ивайло Петев отново ще заложи на доказаните бойци, които изнесоха всички мачове през сезона до момента. Разградчани ще подходят по-консервативно - отново с Миро Иванов вместо Михаил Александров. ЦСКА ще бъде в идентична постройка, като нападението на тима отново ще води Мораеш, а зад него ще са Паун, Галчев и Присо.

Източник: actualno.com

Facebook коментари

Коментари в сайта

Случаен виц

Последни новини