Турнето на Лейди Гага тръгва от България

Лейди Гага ще стартира евротурнето си от България. Концертът ще бъде на 14 август от 20 часа на Националния стадион "Васил Левски", съобщиха от София мюзик ентърпрайсис. Организаторите благодарят на президента на БФС Борислав Михайлов, на националния селекционер Любослав Пенев, както и на ръководството на НСБ за съдействието и разбирането, което проявиха и въпреки трудностите успяха да преместят контролата на националния отбор с Кипър, насрочена един ден след концерта.

Лейди Гага ще представи в София уникално шоу, специално създадено за новото й турне. Въпреки факта, че звезда от световна величина в апогея на славата си идва за първи път в България, при това с колосална сцена и огромно техническо оборудване, цените на билетите ще бъдат доста по-ниски от тези за концерта на Мадона. Всички седящи места ще бъдат с ред и място, за да се избегне възможността за дублажи и надвишаване на съответния капацитет във всяка категория.

Билетите за концерта ще бъдат на цени от 70 до 200 лева. Продажбата на билети започва на 27 април в 10 часа. Съпорт на Лейди Гага за Европа ще бъдат Британската рок банда The Darkness, известни с хита си "I Believe In A Thing Called Love", а DJ Lady Starlight ще бъде специална гостенка на турнето.

Източник: asenovgrad.net

Facebook коментари

Коментари в сайта

Последни новини